Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duhovno duhovite večeri

Video koji će vam izmamiti osmijeh na lice: 'Predivni mladi ljudi'

Duhovno-duhovite večeri
TikTok/Screenshot
01.05.2024.
u 15:41

Duhovno-duhovite večeri na Svetom Duhu svakog četvrtka tijekom akademske godine okupljaju više od tisuću mladih

Viralna snimka, koju je na TikToku sredinom ožujka objavila stranica Duhovno-duhovite večeri, prikupila je gotovo 350 tisuća pregleda. Snimka se širi društvenim mrežama, a ona prikazuje euharistijski susret na zagrebačkom Svetom Duhu. Mladi se, naime, okupljaju svakoga četvrtka od 19 sati. 

Naime, Duhovno-duhovite večeri na Svetom Duhu svakog četvrtka tijekom akademske godine okupljaju više od tisuću mladih na svetu misu, euharistijsko klanjanje i slavljenje. Mladi u bazilici sv. Antuna Padovanskoga slušaju kateheze o raznim zanimljivim i važnim temama, piše Book.hr.

"Predivna mladež", "Bravo", "Predobro", "Predivni mladi ljudi", neki su od brojnih komentara na objavi snimke na TikToku. 

Komentara 3

PE
perodeta
12:40 02.05.2024.

sweet

ED
edgar2
16:14 01.05.2024.

Obavezno gledam svaki četvrtak u 19 h Sv. misu koju vodi fra Stjepan Brčina a prenosi je Laudatotv...!

Avatar joshan
joshan
15:56 01.05.2024.

divota !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije